Propostes Educatives

Aventures emocionants

LES NOSTRES PROPOSTES

Organitzem i adaptem els recorreguts i les activitats segons les edats, els ritmes, els interessos, les necessitats i sensibilitats de cada grup i escola. Això ens fa únics i diferents, cada dia n’és un de nou per a nosaltres.
Animem a nens i nenes a acompanyar-nos en l’aventura de descobrir, mirar, tocar, olorar…, participant de tot el que té relació amb el món animal, vegetal i amb l’entorn que ens envolta.
Cada grup va acompanyat per un monitor/a,  que ensenya i guia durant tot el recorregut , la proposta educativa escollida.

L’aventura de descobrir el nostre entorn natural, amb la mirada i curiositat dels nens i nenes

Sembrar, plantar, collir i menjar

Experiència en primera persona

Descobriment, participació i aprenentatge

Propostes educatives per fer a la vostra aula

L’ESSÈNCIA

 

Transmetem l’experiència en primera persona de la relació quotidiana que mantenim amb els nostres animals, els nostres conreus i el nostre entorn natural.

Proposem aprenentatge, diversió i respecte en totes les nostres propostes, fonamentades en la motivació, la curiositat i el descobriment de cada infant.

L’ORGANITZACIÓ

 

Totes les nostres propostes segueixen la mateixa organització:

10.00 h estem a punt per rebre-us. Us donem la benvinguda, us ensenyem les instal·lacions i us acompanyem i ajudem si els infants han d’esmorzar.

Temps per esmorzar i jugar

10.30 h a 11.00 h aprox. comencem les activitats.

La durada de la visita depèn de l’edat i del ritme del grup. Entre 1 h i 30 min a 2 h i 30 min.

13.30 h a 14.00 h aprox. és l’hora de dinar.

Estona d’esbarjo a càrrec dels educadors/es

14.45 h a 15.30 h adaptable segons l’hora de marxar. Passejada amb tractor.

Cloenda i hora de marxar

QUE ENS FA DIFERENTS ?

 

Som la primera Aula d’Entorn Rural que va obrir a Catalunya.  Aviat farà 30 anys que estem oberts a tots els centres educatius que vulguin visitar-nos, i n’hi ha que ho fan des del primer dia i ho continuen fent. Això ens omple d’orgull.

 

Ens defineix l’especial atenció que posem en el tracte proper i familiar, la higiene de les instal·lacions, l’organització de totes les nostres propostes, i els espais d’esbarjo i per menjar.

 

Som i ens sentim pagesos, agricultors i ramaders des de fa generacions. Treballem i cuidem un entorn privilegiat que volem oferir i ensenyar a tots els nens i nenes perquè en un futur sigui respectat i valorat.

Som la primera Aula d’Entorn Rural que es va obrir a Catalunya. Aviat farà 30 anys que estem a disposició de tots els centres educatius que vulguin visitar-nos.