La nostra filosofia

La nostra filosofia es basa en els nostres lemes

Donem COLOR al paisatge

 

El color dels boscos, dels camps de conreu, dels torrents i rierols formen un mosaic divers, que canvia amb el pas del temps i de les estacions, i que en part és fruit de la humanització. Treballant els camps amb respecte, diversificant els conreus, deixant que els nostres animals hi pasturin, optimitzant al màxim l’aigua, protegint el bosc d’incendis i de plagues, aconseguim donar continuïtat i valor al medi que l’envolta.

Donem VIDA a l’entorn

 

Un entorn abandonat és un entorn sense vida, sense futur. Volem viure del camp i pel camp, del bosc i pel bosc, dels nostres animals i pels nostres animals, generant vida, generant prosperitat, regenerant l’entorn, el paisatge, en definitiva, el medi ambient.

Donem SENTIMENT al que fem

 

Un paisatge estimat és un paisatge etern. Un camp ben tractat és un camp productiu. Un bosc ben gestionat perdura en el temps. Uns animals ben cuidats et retornen tot el que els has donat. Posem sentiment a tot el que fem i és així com volem seguir fent-ho.

Donem el que SOM

 

Som pagesos, i amb l’Aula tenim l’oportunitat de donar a conèixer el que fem, el que som. És una molt bona ocasió per transmetre tot el que les generacions passades ens van ensenyar i tot el que hem anat aprenen durant el camí. Si els uns i els altres ens coneixem més, també ens respectarem més.

Conservem l’essència de casa de pagès, la masia, l’era, el corral, el celler, l’hort, els camps i el bosc.

També mantenim el típic bestiar de granja.