Entornatura

by Palaudàries

L’aventura de descobrir el nostre entorn natural,

amb propostes divertides i didàctiques

Obrim una nova porta, una porta a l’entorn natural que ens envolta.

 

Obrim ENTORNATURA by Palaudàries, per descobrir, experimentar i aprendre de tot el que l’entorn natural ens ofereix.

QUÈ US PROPOSEM?

 

Us proposem que l’entorn natural es converteixi en descobriment i els elements naturals que el formen adoptin una dimensió didàctica, lúdica i divertida.

Els nens i nenes seran els protagonistes, perquè a través del joc, l’experimentació, la curiositat l’observació,  la participació, … descobriran tots els beneficis que la natura ens aporta i gaudiran d’infinites idees que els farà aprendre més del que ens imaginem i, alhora, prendran consciència i respecte per la natura, passant un gran dia a l’aire lliure. 

COM HO FAREM?

Cada grup anirà acompanyat per un monitor/a. Es recorreran els camins, camps, torrents i boscos que envolten la nostra masia.

Ens centrarem principalment en els interessos i motivacions de cada grup. Els recorreguts seran flexibles i adaptables.

Hi ha propostes més espontànies i creatives, on els nen/es marcaran el ritme, posant èmfasi on realment els interessi i els motivi.

 

-Naturjoc: joc lliure i creatiu . Es disposarà dels diferents espais d’esbarjo a l’entorn natural, per tal de que els nens i nenes puguin lliurement moure’s, jugar, divertir-se, experimentar, imaginar… amb tot allò que realment els motivi i els fascini.

-Aprenatur: tot passejant pel camí, el torrent, el camp, el bosc, l’esplanada, investigarem, descobrirem, observarem, elements de l’entorn natural que ens faran aprendre d’una manera divertida i motivadora, matemàtiques, escriptura, ciències, art…

Hi ha propostes més organitzades i dirigides per tal d’assolir diferents objectius.

 

 

-Team building per nens i nenes: a través de propostes i jocs organitzats es pretén afavorir la implicació dels alumnes a treballar en equip i aconseguir la cohesió, la cooperació, la confiança, la comunicació, la creativitat, el companyerisme… del grup.

-Naturfísic: exercici físic a la natura. Rampes, troncs, sorra, herba, fulles… serviran per proposar als nens i nenes diferents activitats per treballar la seva psicomotricitat.

-Mediyoga: també els nens i nenes necessiten el seu temps de relaxació i meditació per conèixer millor el seu cos i els seus sentiments.

Si voleu rebre més informació, ho podeu fer a través de l’apartat contacte, o també a info@aularuralpalaudaries.cat