La Granja

Experiència en primera persona

Proposem als nens i nenes que ens ajudin a alimentar i tenir cura de tots els animals de la granja; del més gran fins al més petit.

 

El recorregut guiat per un monitor/a i organitzat de manera sencilla i planera, està adaptat a les necessitats educatives de cada grup i a l’edat dels nens i nenes. Aconsellem pel bon funcionament de la visita un màxim de 25 nens/es per grup.

 

A qui va destinat? Vegeu l’apartat Etapes educatives

Com ho fem?

Farem un recorregut emocionant i intens per familiaritzar-nos en la vida quotidiana dels animals que viuen a la nostra masia.

 

Sempre amb respecte i cura envers els animals, animarem a nens i nenes que ens ajudin a cuidar als porquets eixerits i juganers, a les ovelles i cabretes que ens fan riure amb els seus saltirons, a demanar permís al senyor gall per entrar al seu galliner, a donar menjar a les gallines, i si tenim sort veure néixer un pollet. A les vaques els anirem a buscar menjar al camp, i en el seu fill vedell li prepararem un biberó.

 

 

Gaudirem d’una passejada amb el simpàtic poni Elvis, i per acabar en Josep el granger, ens portarà a fer un passeig amb el remolc del seu tractor Johnn Deere.