La caixa interactiva

Propostes educatives per fer a la vostra aula

QUÈ ÉS?

La Caixa Interactiva és una experiència educativa diferent. Està pensada per aprendre i gaudir a l’escola, de tot allò que tant si ens veniu a visitar com no, vivim i experimentem a la nostra Aula rural i que no tenim temps de mostrar.

 

Amb aquesta Caixa us oferim l’oportunitat de treballar amb elements naturals i manipulables i també amb contingut digital, vídeos, fitxes… lligats a la nostra Aula d’Entorn Rural Palaudàries.

 

Utilitzant com a fil conductor els animals, les plantes i l’entorn natural, proposem activitats educatives que ajudaran els vostres infants a saber-ne més i a treballar de manera natural i motivadora les matemàtiques, l’escriptura, les ciències, l’art i molt més.

QUÈ CONTÉ?:

Cada caixa és temàtica i consta de dues parts: una amb contingut digital, vídeos, fitxes, adhesius i retallables, i l’altra amb elements naturals (palla, blat de moro, plomes, pinso, glans, pinyes,…) segons la temàtica treballada.

 

3 MODELS DE CAIXA: Els animals, Les plantes, l’Entorn natural

PREUS:

Si hi esteu interessats, podeu demanar més informació a info@aularuralpalaudaries.cat  o trucant al 93 864 81 65

COM FUNCIONA:

Podeu demanar la vostra caixa a través de l’apartat Contacte.
Un cop rebuda, haureu d’activar el codi de validació assignat per obtenir tot el contingut digital, de què podreu gaudir durant un any.
El contingut de la caixa està pensat per a un grup-classe de 25 alumnes.
Feu servir la subscripció tantes vegades com vulgueu durant un any i a més a més la podeu compartir amb altres grups-classe. També podeu demanar més material natural manipulable.
Si ens veniu a visitar us farem un 10% de descompte en la compra de la caixa.

A qui va destinat?
 A nens i nenes de 3 a 8 anys