Página de Prueba by Palaudàries

Aventures emocionants

LES NOSTRES PROPOSTES

Organitzem i adaptem els recorreguts i les activitats segons les edats, els ritmes, els interessos, les necessitats i sensibilitats de cada grup i escola. Això ens fa únics i diferents, cada dia n’és un de nou per a nosaltres.
Animem tots els infants a acompanyar-nos en l’aventura de descobrir, mirar, tocar, olorar…, participant de tot el que té relació amb el món animal, vegetal i amb l’entorn que ens envolta.
Cada grup va acompanyat per un monitor/a,  que ensenya i guia durant tot el recorregut , la proposta educativa escollida.

L’aventura de descobrir el nostre entorn natural, amb la mirada i curiositat dels infants

Sembrar, plantar, collir i menjar

Experiència en primera persona

Descobriment, participació i aprenentatge

Propostes educatives per fer a la vostra aula

Proposem aprenentatge…..  motivació i diversió

esperem que els nens i nens

 

juguin,,

L’ESSÈNCIA

Transmetem l’experiència en primera persona de la relació quotidiana que mantenim amb els nostres animals, els nostres conreus i el nostre entorn natural.

Proposem aprenentatge, diversió i respecte en totes les nostres propostes, fonamentades en la motivació, la curiositat i el descobriment de cada infant.

QUE ENS FA DIFERENTS?

 

Som i ens sentim pagesos, agricultors i ramaders des de fa generacions. Treballem i cuidem un entorn privilegiat que volem oferir i ensenyar a tots els infants perquè en un futur sigui respectat i valorat.

 

Som la primera Aula d’Entorn Rural que va obrir a Catalunya. Aviat farà 30 anys que estem oberts a tots els centres educatius que vulguin visitar-nos, i n’hi ha que ho fan des del primer dia i ho continuen fent. Això ens omple d’orgull

Conservem l’essència de casa de pagès. La masia, l’era, el corral, el celler, l’hort, els camps i el bosc. També mantenim el típic bestiar de granja.

Som la primera Aula d’Entorn Rural que va obrir a Catalunya. Aviat farà 30 anys que estem oberts a tots els centres educatius que vulguin visitar-nos.

DE DEDICACIÓ A LES ESCOLES Ells ens han captivat, per la seva il·lusió, curiositat, emoció, mirada, joc… i ens han ensenyat que el que realment els motiva i els fa feliços és l’experimentació i la descoberta, del que toquen, veuen, senten, oloren al seu voltant.......

Segons Heike Freire (escriptora, pedagoga, especialista en innovació educativa): (Adaptació) Font: Heike Freire   Segons Marc Arenas Camps (llicenciat en Biologia i màster en Oceanografia i Gestió del Medi Marí per la Universitat de Barcelona, director i redactor del blog All you need is Biology)......

Segons Heike Freire (escriptora, pedagoga, especialista en innovació educativa): «El medi natural és essencial per a la nostra espècie perquè n’hem sorgit i ens hi hem desenvolupat al llarg de milers i milers d’anys. Els nostres cossos estan perfectament preparats per créixer i aprendre de......